dinsdag, juni 26, 2007

Oproep: vlagger gezocht...

Onze '12e man' Ad G. (Adje voor intimi, zie archiefbeeld hieronder) is benaderd om volgend seizoen bij het vlaggeschip van onze vereniging te gaan acteren als assistent-scheidsrechter. Ambitieus als hij is (en misschien voor een paar extra consumptiebonnen) gaat hij op die uitdaging in ("het is toch het hoogste wat je als clubgrensrechter kan bereiken")...Mooi voor Adje, maar voor het Tweede tegelijkertijd een enorme aderlating.

Om te voorkomen dat er gedobbelt/d moet worden door de wisselspelers dan wel de vlaggestok wekelijks een centimeter of 15 in de zompige klei verdwijnt, zijn we daarom op zoek naar een grensrechter.

Profiel: m/v, kennis van voetbal dan wel vlaggen niet strikt noodzakelijk, rijbewijs B/grootrijbewijs een pré, over (gratis) bier na (of voor cq. tijdens) de wedstrijd valt te praten (niks voor jou On?), iets minder moppen tappen als Adje geen punt.

Reactie kunnen massaal naar ondergtekende.


N.B. quizvraag: wie is de tegenstander op bovenstaand archiefbeeld, hoeveel was de stand na een minuut of acht en welke -toen nog niet-speelgerechtigde- speler maakte destijds voor het eerst zijn opwachting in het tweede?




6 Comments:

At 27 juni, 2007 12:25, Anonymous Anoniem said...

Gooi er een flinke reiskostenvergoeding tegenaan en ik ben er voor jullie!!!
Moet nog wel even aan mijn moppen werken dan!

 
At 27 juni, 2007 12:39, Anonymous Anoniem said...

stand na 8 minuten was 1-0(na 90 minuten 8-0). tegen kozakkenboys 2. Dirk-Jan maakte zijn officieuze debuut. Onny for Vlagger

 
At 28 juni, 2007 13:49, Anonymous Anoniem said...

Laten we eens in de lappen mand gaan loeren:

Put your hands up for the Smit?

 
At 28 juni, 2007 14:36, Anonymous Anoniem said...

Ik nomineer Cenny...

 
At 03 juli, 2007 00:09, Anonymous Anoniem said...

Is de competitie indeling al bekend eigenlijk ?

 
At 03 juli, 2007 19:08, Blogger De trainer said...

Nee nog niet. Op de KNVB-site dat dat rond de 20e bekend wordt!

 

Een reactie posten

<< Home