dinsdag, mei 01, 2007

Slechte afsluiting SSV 2

Goes- afgelopen zaterdag speelde het tweede zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen, thuis tegen Oostkapelle 2. Oostkapelle was door de nederlaag van Serooskerke 2 tegen GPC al voor de wedstrijd zeker van lijfsbehoud en ook voor het Tweede stond niets meer op het spel. Het resultaat: een 4-2 nederlaag die tegen dit Oostkapelle (wat met de nodige personele problemen kampte) erg onnodig was.

De doelstellingen die voor het seizoen werden geformuleerd (handhaving en meedoen om een periodetitel) zijn door de goede eerste competitiehelft al gehaald, de 1e periodetitel werd zelfs behaald, maar gezien de resultaten en het vertoonde spel van de laatste periode lijkt het seizoen toch een beetje lafjes te eindigen.

Zaterdag werd die lijn doorgetrokken. De eerste helft was nog enigszins de moeite waard, de tweede helft (en zeker het laatste half uur) leek het nergens meer op. Veel woorden wil ik er niet over kwijt, slechts de fraaie goal van invaller en herdebutant Ballie (was ruim anderhalfuur te laat wegens openstaande brug) was nog vermeldenswaardig!

Opstelling:

Joosse, Vd Velde, Vd Hemel, R. Uitterhoeve; Van Hese, T. Uitterhoeve sr., Vd Hoeff, Nooteboom; Scholten, Crucq en Eggebeen.

Wissels:

Bal, Corstanje en Lokerse.

Bijzonderheid:

Corstanje, aanvoerder van A2 en afgelopen zaterdag als laatste man in A1 acterend, werd bereid gevonden (ook als enige trouwens) om de selectie aan te vullen. Bedankt nog, Wilco!