vrijdag, mei 18, 2007

Laatste loodjes voor het tweede...

Terneuzen- vooraf gingen we ervan uit dat het een taaie middag zou worden aan den overkant. In de reguliere competitie bewezen de Vlamingen over een goede ploeg te beschikken. Dat zou vandaag niet anders zijn, wellicht nog wat sterker omdat hun eerste elftal uitgevoetbald is. Bovendien hebben ze een goede 'flow' te pakken en waren bovendien al 6 wedstrijden zonder tegentreffer.

Terwijl Terneuzen ogenschijnlijk compleet was, ontbraken aan SSV-zijde spelers uit de 1e selectie en daarnaast ook R. Uitterhoeve, Decorte en Vd Velde (allen geblesseerd) en was Bazen te laat. Hierdoor moest er wat geschoven worden en kwam Bal op zijn favoriete positie, rechts achterin in de mandekking, te spelen. Voordeel was wel dat hij zijn Zuidamerikaanse verdedigingstrucjes uit de kast kon halen tegen de temperamentvolle spitsen van Tern. Boys.

Dat Scholten, voor de gelegenheid op links geposteerd, niet 'op karwei' was geweest met zijn drinkebroeders Uil, Ballie en Sjeng wierp in de beginfase zijn vruchten af. Al na een minuut of vijf, het kunnen er ook vier geweest zijn, zette hij twee verdedigers te 'kakken', kwam goed naar binnen en haalde droog uit: een verrassende 0-1.

Terneuzen kwam wat beter in hun spel, wat leidde tot enkele kansje. Na een kwartiertje (of 14 minuten) kwam de 1-1 echter wel een beetje uit de lucht vallen toen de kleine middenvelder Cornelissen miskopte en de bal via Bal in het doel belandde.

Omdat er daarna niet meer gescoord zou worden is 1-1 een logische en ik denk terechte uitslag, hoewel de Boys meer en betere kansen kregen. Voor SSV 2 zit het seizoen er op, de Boys mogen zaterdag tegen De Zwerver uitmaken wie een beslissingswedstrijd voor promotie mag spelen.

Opstelling:

Joosse, Bal, Vd Hemel, Schaier; Van Hese, T. Uitterhoeve sr., Vd Hoeff, T. Uitterhoeve jr.; Nooteboom, Crucq en Scholten.

Wissels:

v.l.n.r.: Lokerse (niet ingevallen, Kalisingh (jawel speler 42 dit seizoen), Bazen en Eggebeen.