vrijdag, mei 18, 2007

Verslag van de Boys...

"Terneuzense Boys2 heeft het nog in eigen hand"

Het Tweede heeft volgende week zaterdag in Kinderdijk maar één opdracht: winnen! Omdat de mannen van Jaap Pijpelink niet verder kwamen dan een 1-1 gelijkspel tegen het Goese SSV'65, is alleen winst tegen De Zwerver genoeg om op 26 mei de beslissingswedstrijd op neutraal terrein te spelen.

Het technisch duo Pijpelink/Verhelst wilde niets aan het toeval overlaten en daarom bestond de selectie van het Tweede uit 18 spelers. Michael de Jonge en Jeroen van der Hooft meldden zich echter af, zodat er nog 16 spelers overbleven bij de warming-up.

Terneuzense Boys2 begon goed aan de wedstrijd en dat leverde na vier minuten al bijna een mogelijkheid op voor de teruggekeerde Gokhan Ersahin. De grillige aanvaller struikelde echter over de bal, waardoor het niets opleverde. Aan de andere kant was het meteen raak. Onni Scholten, uitgeroepen tot 'meest weelderige haardos bezitter van de reserve eerste klasse' ontdeed zich simpel van zijn tegenstander en schoot de bal diagonaal achter Guido Vinke, die daardoor voor het eerst sinds zes wedstrijden weer gepasseerd werd.0-1 dus voor SSV'65, dat ondanks een feestje de dag voor de wedstrijd fel speelde. Terneuzense Boys2 liet zich niet uit het veld slaan en ging direct op zoek naar de gelijkmaker. Eerst durfde Gilberto Texeira nog niet uit te halen en speelde de bal te kort op Leon van Fraeyenhove, twee minuten later was het wel raak.De kopsterke aanvoerder Bart Cornelissen verschalkte op sublieme (?) wijze doelman 'Uil' en zo stond het na 16 minuten spelen weer gelijk.In het vervolg van de eerste én tweede helft was het vooral Terneuzense Boys dat aan voetballen toekwam. Dat het Tweede niet op voorsprong kwam was vooral te danken aan de spelers zelf. Na afloop had Jaap Pijpelink ruim zeven doelgerichte kansen genoteerd, maar geen doelpunten meer. "Volgende week moeten we winnen. Dan is het wel de bedoeling dat we de kansen afmaken!"SSV'65 werd nog een enkele keer gevaarlijk maar twee keer stond Guido Vinke weer in de weg. Vinke werd overigens vervangen door Martijn Ellenbroek, nadat de boomlange doelman zich aan aan zijn enkel geblesseerd had.

De warrig leidende scheidsrechter gaf een aantal vreemde gele kaarten aan Terneuzense Boys. Ook Gokhan Ersahin kreeg een kaart waardoor de aanvaller geschorst is voor de wedstrijd in Kinderdijk. Volgende week dus de belangrijke wedstrijd tegen De Zwerver. Iedereen zal weer op scherp moeten staan, teleurstellingen zullen overwonnen moeten worden en teambelang moet weer voorop staan!

Terneuzense Boys 2 - SSV'65 2 1-1

4* Onni Scholten 0-1
14* Bart Cornelissen 1-1

Opstelling Terneuzense Boys2: Guido Vinke (Martijn Ellenbroek), Frank Duitemeijer, J-G Hartman, Stefan van de Broeke, Robert Rijnberg; Arjen Roost, Robbie Jonkman, Bart Cornelissen, Leon van Fraijenhove; Gokhan Ersahin (Kevin de Roode) en Gilberto Texeira (Jelle Wilting). Overige reserves: Kees Duitemeijer en Chris Wisse.