vrijdag, juni 01, 2007

SSV 2 slaat monsterslag op transfermarkt


Goes- De overschrijvingsperiode zit er op, en ook voor SSV 2 is deze niet zonder slag of stoot voorbij gegaan. Terwijl de hoofdklasse nog trilt van de transfer van John Schot, Oostkapelle een elftal ziet vertrekken, en Zierikzee een dozijn speler uitzwaait valt bij SSV 2 toch de opmerkelijkste transfer te noteren;


Op 31 mei om 22.45 uur stapte onze nieuwe aanwinst met een ondertekend overschrijvingsformulier het pand van de KNVB (Takkebijsters 3) in Breda uit.


Dirk Jan Rooze is na 26 jaar eindelijk op de juiste plaats, en zal vanaf komende voetbaljaargang de het blauw wit verdedigen. Dit talent heeft als laatste voor Wemeldinge 2 gespeeld en heeft naar eigen zeggen vorig seizoen "zijn"Kapelle 2 pootje gelicht.


SSV-ers denken vooral terug aan het dramatische verlies op Kozakken Boys, toen onze voetballende vader met een hilarische invalbeurt zijn officieuze debuut maakte....


Dirk Jan, welkom, en aan Sandee de schone taak om deze ruwe diamant te polijsten (Foto: Dhr. Rooze tijdens een oudhollands voetbaluitje)

4 Comments:

At 03 juni, 2007 13:03, Anonymous Anoniem said...

Goed bezig Dirk. Welkom bij SSV 2!!!!!!!!!!!!

 
At 05 juni, 2007 22:18, Anonymous Anoniem said...

wat een geweldig nieuws. Volgend jaar kampioen

 
At 05 juni, 2007 22:30, Blogger De trainer said...

Zeker fantastisch nieuws, zo goed zelfs dat even dacht in de maling te zijn genomen door onze anders toch o zo serieuze doelman.

Hier hebben toch een stuk of scoutingsapparaten zitten slapen hoor, jongens...

Welkom Dirk Bombarda!

P.S. wie heeft het hier over een ruwe diamant, zeg maar gerust groeibriljant!

 
At 06 juni, 2007 21:53, Anonymous Anoniem said...

Het werd wel tiet ook!

 

Een reactie posten

<< Home