zondag, maart 16, 2008

SSV morele winnaar in Bevelandse Derby!

Kloetinge- degradatie kan het Tweede bijna niet meer ontlopen. De ploeg gaat daarom voor de 'dagprijzen'. Dat het tegen Kloetinge 2 wel eens heel lastig kon worden een succesje te boeken was duidelijk, de cijfers spreken niet bepaald in het voordeel van het Tweede om het maar eens eufemistisch (duur woordje, jaja correct) uit te drukken: Kloetinge pakte in de vijf voorgaande duels liefst 13 punten, terwijl SSV in die reeks geen punt wist te vergaren en liefst 37 tegentreffers moest incasseren!

Maar zaterdag was het anders: de derby tegen Kloetinge stond voor de boeg. En die wil je winnen! Blijkbaar leeft de wedstrijd meer in Goes dan andersom (voor ondergetekende zeer zeker maar dan wel op een positieve manier).


Sterker nog: de koude oorlogvoering begon al op vrijdag toen een stel onverlaten de goals op het
kunstgrasveld op Kloetinge blauw hadden geverfd (wat een kwasten!), het vermoeden bestaat dat de VV Seroos of Dinteloord erachter zit (voor meer info check vvkloetinge.nl), maar het motief is vooralsnog onduidelijk.

Anyway, al gauw was duidelijk hoe deze kleurrijke derby zou gaan verlopen...Kloetinge mocht het balbezit hebben, zeker op eigen helft, terwijl SSV een muur optrok en het moest hebben van 'hun' momenten. Na een kwartier spelen kwam inderdaad een van deze momenten, een onderschepping door Ballie op het middenveld, mooi pasje op de diepgaande Scholten, die na een misser van een Kloetinge-verdediger met een fraaie lob de te ver voor zijn goal staande Van Trijp verschalkte, 0-1.

SSV houdt aardig stand tegen de lichtvoetige talenten van Kloetinge. Het moet gezegd, een ploeg met veel talent (met name De Craene en Besters speelden een puike pot, terwijl ook Van Soest duidelijk kwaliteit heeft) maar afgelopen zaterdag te weinig creatief om het SSV echt moeilijk te maken, ze kwamen nauwelijks voetballend tot een fatsoenlijke kans. In dit verband werd Wesley den Hollander, in de thuiswedstrijd een van de smaakmakers van Kloetinge 2, node gemist. Toch was het na een minuut of 35 dan toch raak, het zal weinig verbazingwekkend zijn dat deze goal uit een afstandschot tot stand kwam.

Met een 1-1 stand wist SSV de rust te bereiken. Deze 15 minuten waren even nodig ook om even op adem te komen. De 'oudjes' van SSV moesten aardig wat belopen tegen de jonge honden van Kloetinge.
De verwachting voor de tweede 45 minuten was toch wel een stormloop van Kloetinge, zij zullen met het oog op de in de wacht te slepen toch willen en moeten winnen. Gelukkig blijkt dit mee te vallen, het Kloetinge spel is niet zuiver genoeg om zich grote kansen te creëren en ondanks dat sommige SSV-ers krampverschijnselen en andere lichte blessures ondervinden, slaagt de blauwwitte verchtmachine er in stand te houden. Al blijft het wel tot het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter spannend, omdat Kloetinge ballen voor de goal gaat 'pompen'.

Maar dan blaast arbiter Kools uit Wezep (bij Zwolle!!!) (deze man was echt een verademing in vergelijking met de perenplukkers die de afgelopen weken bij ons floten) voor het einde: 1-1! Wat een geweldig resultaat, supertrots op de blauwen!
Score:
0-1 Verfpiet
1-1 Lucas Besters

Opstelling:
Monnet, Van Gogh, Hals, Steen, Rembrandt, Picasso, Mondriaan, Gauguin, Appel, Renoir en Breugel.
Wissels:
Vermeer, Potter en Rubens

31 Comments:

At 17 maart, 2008 10:07, Blogger Unknown said...

Jammer voor de gedoodverfde favoriet, zeg...

Dat stelletje verwaande kwasten!

Ik was blij dat hun spel (en dat van Dirk) niet uit de verf kwam en dat ze uiteindelijk toch enigszins kleur moesten bekennen!

Onze, door de wol geverfde verdediging, stond als een huis!

 
At 17 maart, 2008 10:27, Anonymous Anoniem said...

Hoogtepunt was toch echt wel de schilderachtige steekpass van Ballie.

 
At 18 maart, 2008 12:09, Anonymous Anoniem said...

Een stelletje schavuiten dat zijn jullie. Hoe haal je het in je hoofd om zo'n "ludieke actie", want het is al eeuwenoud, uit te halen waardoor jongetjes van 5 à 6 jaar oud 's ochtends vroeg hun wedstrijd niet kunnen spelen??
Zal wel weer te maken hebben met het nodige alcoholgebruik wat bij de vereniging SSV 65 hoogtij dagen viert. Misschien kunnen jullie je beter inspannen voor andere zaken, zoals fatsoenlijke resultaten, publiek aantrekken, sponsoring zodat niet elk elftal van de "trots van Goes" onderaan eindigt.

 
At 18 maart, 2008 15:48, Anonymous Anoniem said...

Deze laatste reactie komt volgens mij van Wil Huis in 't Veld. Deze man heeft echt niks beters te doen dan commentaar leveren.

 
At 18 maart, 2008 15:52, Blogger Unknown said...

Tja, je moet je mond ook dichtdoen, hè. Anders kop je omhoog...

En als er een penalty gegeven wordt, achter de keeper gaan staan vóór de andere toeschouwers...

Ik zeg: "Blijf dan lekker thuis!!!"

 
At 18 maart, 2008 16:42, Anonymous Anoniem said...

Zeg meneer anoniem, grote MONGOOL, als je niet eens weet dat kinderen niet op grote goals voetballen, maar op aangepaste kleinere, dan heb je niet eens onze website te bezoeken. En nee we waren niet dronken, totaal niet zelfs. Ludiek betekent zonder schade of gevolg.
Ik denk zelf eigenlijk dat anoniem dhr A. Kunst uit het Goese Meer is. Trouwens in 1800 hadden ze geen blauwe verf. Degene die zich stoort aan deze totaal onschuldige actie, is niet goed wijs of Wil Huis in 't Veld

 
At 18 maart, 2008 17:04, Anonymous Anoniem said...

Het feit dat mijn reactie nogal wat te beweeg brengt, steunt mij in mijn opvatting dat deze actie niet ludiek is. Natuurlijk weet ik dat de jongere pupillen van onze vereniging niet op grote goals spelen, desalniettemin werden hun wedstrijden uitgesteld (1 afgelast) vanwege deze actie. Het feit dat jullie alcoholgebruik vele malen hoger ligt bij andere ploegen in de regio, ik durf zelfs te stellen Zeeland, steunt mij wederom. Een goede zaak blijft dan ook het feit dat er van een eventuele fusie geen sprake meer is, althans niet van onze kant. Of we moeten het puur voor de kantineomzet doen. Maar wat is een kantineomzet wanneer er op een wedstrijddag max. 25 supporters en wat spelers zijn??

 
At 18 maart, 2008 18:35, Anonymous Anoniem said...

Fusie.... Als in

Alleen de kloetinge website spreekt over een fusie... Blijven jullie aub lekker op het wesselopark.

SSV blijft SSV en Kloetinge blijft Kloetinge...

Alleen de gedachte al dat we iedere week met beroepsazijnpissers om zouden moeten gaan zou je al doen besluiten om een andere sport te kiezen... scheer je weg, en ga lekker het gastenboek van jullie supporterslegioen volkladderen.

tot ziens Groen-witte glasbak

 
At 18 maart, 2008 18:56, Anonymous Anoniem said...

@ anoniem
Hedenmiddag zijn er kamervragen gesteld over dit tragisch voorval. Een team van 20 rechercheurs inclusief M de Hond zijn ingezet om dit mysterie z.s.m. op te lossen. We moeten nadenken over onze normen en waarden en daarin onze verantwoordelijkheid nemen. Ook al de dreiging van enkele kamerleden om de gehele mosselsector stil te leggen totdat deze lapzwansen zich melden, zal ze leren. Jammer genoeg zijn de leerlingen van J. Steen die bewuste vrijdagnacht ter nauwer nood ontsnapt aan dronken Kloetinge leden die zich geheel vrijwillig vol goten met het daar te kopen gerstenat.

Deze actie heeft helemaal niets met sport te maken, daarom heb ik alle sporters via E Terpstra opgeroepen de spelen te boycotten, tot deze kwajongens zich bij mij melden. Toch zijn er film opnames van t delict, echter zijn deze in handen gekomen van dhr. G Wilders en gebruikt t materiaal voor zijn film.
Gelukkig wordt de beveiliging rond het wesselopark drastisch aangepakt, camera’s en hogere hekken worden geplaatst zodat vandalen niet meer ons terrein opkomen. Kinderen zullen met ingang van volgend seizoen weer veilig kunnen trainen.
Ik hoop dat deze maatregelen zullen resulteren in een betere maatschappij, want de maatschappij dat ben jij.
J Balkenende

 
At 19 maart, 2008 09:25, Anonymous Anoniem said...

Uit zeer betrouwbare bron hebben wij vernomen dat de kloetinge kantine om half twaalf zijn deuren sloot.... wie spreekt hier over alcoholisme?

Proost, nog 10 Schrobbelaar voor Klasse Noten, de lokale notenboer

 
At 19 maart, 2008 14:05, Anonymous Anoniem said...

Genoodzaakt weer een reactie te geven, ben ik hier vanuit Kloetinge maar weer in de pen geklommen. Helaas is voor een ieder mijn standpunt inzake deze kwestie niet geheel duidelijk. Navraag bij de getroffen vereniging heeft mij enige duidelijkheid verschaft. Allereerst de aantijging over het nog om half 12 open zijn van de kantine. Dit is pertinent onwaar, er was een vergadering gaande, waarbij overigens geen alcohol werd geschonken, waarna de kantine de deuren om 22.45 uur sloot. Tevens is er een juniorengoal blauw geverfd. Nogmaals is het zeer vervelend dat door een vereniging als Kloetinge geen verder juridische stappen ondernomen worden wat in mijn ogen wel terecht zou zijn. Misschien kunnen deze kwajongens een paar zaterdagen wedstrijdjes komen fluiten bij de slachtoffers nl. onze jonge voetballertjes.

 
At 19 maart, 2008 14:23, Blogger Unknown said...

Genoodzaakt weer een reactie te geven?!

Flikker toch een eind op!

Als je er de humor niet van in kan zien, dan negeer je het toch gewoon?

Doe gewoon niet zo moeilijk en "get a life!"

 
At 19 maart, 2008 16:22, Anonymous Anoniem said...

Hahaha! Goede actie mannen. Alleen jammer dat jullie er misschien niet in zullen blijven. Anders hadden we elkaar weer eens tegengekomen volgend seizoen. En reageer maar niet te veel op die blaaskaak van Kloetinge, wat een %##$#% pfffff. Trouwens, hij schrijft nog iets wat me echt niet goed ligt ook: "Het feit dat jullie alcoholgebruik vele malen hoger ligt bij andere ploegen in de regio, ik durf zelfs te stellen Zeeland, steunt mij wederom." Potverdikkeme! Alsof ze bij SSV'65 de enigen zijn die een lekker potje kunnen zuipen. Bij ons gaat het ook goed hoor ghehehe!!

Succes verder mannen!

Gr. Flo (Terneuzense Boys2)

 
At 19 maart, 2008 16:47, Anonymous Anoniem said...

er niet in blijven ?

er zijn nog 12 punten te verdelen...we komen eindelijk een beetje op stoom!

tuut tuut

trouwens de hoofdsponsor Klasse Noten ... is dat soms een openlijke steunbetuiging aan de controversiele ex-presentator Karl N. van Goedenmorgen Nederland ?

erg dubieus allemaal ...

 
At 20 maart, 2008 11:56, Anonymous Anoniem said...

De essentie van mijn verhaal/beklag is jullie nog steeds niet duidelijk. De puberale opmerkingen van "Onny" en "De Uil" zorgen ervoor dat de noodzaak aanwezig is hier nogmaals op in te gaan. Tevens ben ik er op zeer gemakkelijke manier achter gekomen wie deze 2 jongens zijn. Getuige de reacties zijn jullie ook zeker betrokken bij deze actie, wat mij er toe heeft aangezet de namen door te spelen richting het bestuur van Kloetinge. Één dezer dagen zal dan ook wel d.m.v. dit bestuur of van jullie eigen vereniging contact met jullie opgenomen worden over verdere afhandeling. Terugekomend op de essentie van het verhaal, denk na wat de consequenties zijn voor anderen (in dit geval zoals al eerder aangegeven jochies van 5 à 6 jaar) voordat je zoiets op peil zet!!!!!!!!!

 
At 20 maart, 2008 11:58, Anonymous Anoniem said...

Ter bevestiging, deze jongens zijn natuurlijk Onny Scholten en Tim Joosse.

BEDANKT MANNEN!!

 
At 20 maart, 2008 12:27, Anonymous Anoniem said...

PUBERALE opmerkingen? Grappig...
Je hoeft niet moeilijk te doen als je wilt weten wie ik ben, lafhartige Kloetinge-fan... In tegenstelling tot jou schrijf ik gewoon mijn naam onder mijn commentaar...

"op zeer gemakkelijke manier" klikt niet echt lekker, ik zou het woordje "manier" vervangen door "wijze" of maak er "zeer gemakkelijk" van.

In diezelfde zin is het woordje "tevens" behoorlijk misplaatst...

"d.m.v. dit bestuur" zou ik anders omschrijven, probeer anders eens: "door dit bestuur"

en "afhandeling"... afhandeling van wat?

"Terugekomend" moet waarschijnlijk "Terugkomend" zijn...

Sowieso die hele laatste zin is gramaticaal niet echt van niveau... Zo zou je de komma moeten vervangen door een dubbele punt en is "iets op peil zetten" mij niet bekend...

 
At 20 maart, 2008 15:28, Anonymous Anoniem said...

Met afschuw de reactie van onny gelezen hebbende, wil ik hem wijzen op dyslectie. Moeilijkheden met lezen en met het schrijven van teksten zijn hier symptomen van. Nu ondergetekende hier last van heeft, is het ongepast om zo op een serieuze tekst te reageren. Probeer nou eens in te gaan op de essentie van dit hele verhaal nl. het door jullie zo leuk gevonden grapje wat is uitgehaald. Ik wil alleen duidelijk maken dat het gevolgen had voor mijn zoon en nog vele andere jongetjes die zaterdag op het Wesselopark moesten voetballen. Excuses zijn dan ook wel op zijn plaats.

 
At 20 maart, 2008 15:33, Blogger Unknown said...

Ok...

Ik zal me niet laten kennen...

Sorry dat je dyslexie hebt...

 
At 20 maart, 2008 15:36, Anonymous Anoniem said...

ik ben het helemaal eens met die kloetinge-meneer. Belachelijk om die pupilletjes hun wedstrijdje op zaterdagochtend door de neus te boren! Pummels!

 
At 20 maart, 2008 15:52, Anonymous Anoniem said...

Zucht....

 
At 20 maart, 2008 16:19, Anonymous Anoniem said...

Hé anoniem, wees eens stoer, en post eens onder je eigen naam...

en ga anders lekker zeuren op de kloetinge site .

daag fijne voetbalvrind.....

 
At 21 maart, 2008 02:45, Anonymous Anoniem said...

Nou, dan eindelijk weer eens een normale aktie op de SPOT. Navraag heeft mij geleerd dat er helemaal geen wedstrijd van kleine voetballiefhebbers is afgelast. Mocht dit toch het geval zijn bel dan onze voorzitter even. Dit voetbalintelect wil graag zijn beste beentje voozetten en een partijtje fluiten. Kortom de zogenaamde kloetinge-fan, wat ik me niet voor kan stellen dat ze dat soort zoutjes binnen die vereniging hebben, aan de andere zijde ze worden gesponsord door zoutjes, dit soort reacties geeft.
Over die dyslectie gesproken ik geloof niet dat dit de enige handicap is van deze beste man. NOG 1 KEER, DEZE LUDIEKE AKTIE IS ZEKER ZEEEEER GESLAAGD EN DE REACTIES VAN DE KLOETINGE MAN, DIE ZWAAR OVERDRIJFT, BEVESTIGD DIT ALLEEN MAAR.

Dank u

De huisschilder van Kloetinge

 
At 21 maart, 2008 12:53, Anonymous Anoniem said...

Het leukste aan dit verhaal is dat het verven van die goal (Serooskerke blauw, hallo) door Kloetinge zo zwaar is aangezet dat het geworden is tot een schitterende zo niet legendarische actie.
Het is echter wel jammer dat Kloetinge op hun website melding geeft van een goede grap, maar in werkelijkheid dit heel anders heeft geinterpreteerd.

Maar het klopt inderdaad dat we in de kantine deze actie (en het punt) hebben gevierd met niet geringe aantallen goud-gele pretcilinders.

 
At 21 maart, 2008 16:22, Anonymous Anoniem said...

ssv-stakkers!
als jullie zo graag willen verven, koop dan een ravensburger-pakket!!

 
At 21 maart, 2008 18:43, Anonymous Anoniem said...

Onmogelijk! Die beste man begrijpt het echt niet he? In zo'n pakket zit toch ook de kleur groen?

 
At 21 maart, 2008 19:45, Anonymous Anoniem said...

Haha, wat een trieste reacties vanuit het Kloetinge-kamp. Gewoon een goede grap. Als ik 's ochtends op het Schenge zou komen, we spelen 's middags tegen Kloetinge en er is een doel groen geschilderd zou ik daar niet zo'n drama van maken. Daar kun je toch de lol wel van inzien?! Er is niet beschadigd, er is niet voor niks gebruik gemaakt van afwasbare verf. Gewoon een goede grap!

 
At 26 maart, 2008 17:08, Anonymous Anoniem said...

eikels

 
At 27 maart, 2008 15:18, Anonymous Anoniem said...

sukkels

 
At 27 maart, 2008 17:14, Anonymous Anoniem said...

inderdaad, echt eikels/sukkels die mannen van v.v. Kloetinge! Waarderen niet eens een gratis opknapbeurt van het goal..

 
At 28 maart, 2008 16:01, Anonymous Anoniem said...

onnie scholten = een sukkel
dirk jan rooze = een lul

jullie zijn nu toch volwassen, stop eens met die flauwekul

 

Een reactie posten

<< Home