zondag, september 30, 2007

Oud nieuws: Rijsoord 3 - SSV'65 2

Ridderkerk- SSV'65 2 zit in zwaar weer, zowel in als buiten het veld. Op een moment dat we dachten dat het nu toch niet veel gekker meer kon worden, trapten we af tegen Rijsoord, een tegenstander waar we over het algemeen kansen tegen hebben op een punt of meer.

Een seconde of tien later werd dat al een stuk minder want SSV heeft voor een unicum gezorgd door te scoren zonder dat de tegenstander de bal heeft beroerd...Wat verder in Ridderkerk gebeurde kan je moelijk iets zinnigs zeggen, laten we het erop houden dat beide ploegen hun dag niet hadden.

Rijsoord heeft nog wel een poging gedaan tot een verslag:

"Vandaag op het programma SSV’65 2, de wedstrijd van de waarheid na de hopeloze afstraffing van de week ervoor. Voor iedereen was er ook de vraag hoe Rijsoord 3 ervoor stond, kon het team de afstraffing van Kloetinge verwerken en was het team scherp en fris nadat er een minimale trainingsopkomst is geweest deze week.
Tijdens de warming-up werd in ieder geval duidelijk dat het 3e er zin in had, met wat grappen en grollen was er een ontspannen sfeertje en dat is toch datgene waar het 3e zich het prettigst bij voelt. Met precies 11 man werd de wedstrijd gestart en in de loop van de 1e helft kwamen Robin en Kevin het team versterken waardoor er toch nog gewisseld kon worden. De eerste gedwongen wissel vond in ieder geval al na een ruime 10 minuten plaats. Perry Freriks kon ondanks het innemen van “verdovende middelen" de pijn in zijn heup niet verbijten en was daardoor maar wat blij dat de wissels er sneller dan gedacht waren. De tweede gedwongen wissel was de vervanging van Jeffrey die na een blessure op de weg terug is maar hierdoor niet langer dan een uur kon spelen.
En dan nu de wedstrijd…
Vraag: Hoe kan je zonder ook maar één keer de bal te raken scoren?
Antwoord: SSV neemt de aftrap en de centrale man op het middenveld vangt de bal op. Deze beste man wordt direct onder druk gezet door de Rijsoordaanvallers en speelt hierdoor de bal terug op de keeper. Doordat de bal hoog wordt teruggespeeld met ook nog eens heel veel effect verkijkt de keeper zich volledig en de bal stuitert dus tergend langzaam over de doellijn. Een absoluut dieptepunt voor een verder prima spelende keeper.
SSV kan na 12 seconden dus wederom aan de aftrap verschijnen en Rijsoord is dus in een zeer prettige situatie belandt. Door deze snelle voorsprong ligt de druk bij SSV en leunt Rijsoord naar achter om daarmee op de counter te spelen. Verder gebeurt er in de 1e helft niet heel veel schokkends mede doordat de verslaggever een 25 minuten gemist heeft ivm een verplichte douche…...
In de tweede helft een sterk 1e kwartier van Rijsoordzijde. Rijsoord dat onder de bezielende leiding van Gerrit de druk richting het doel van SSV weet te vergroten waarbij de aanvallers van Rijsoord geregeld gevaarlijk kunnen worden. Maar dit levert helaas geen goals op. Toen kwam er een situatiewijziging, van een 4-3-3 opstelling gaat rijsoord in een 4-4-2 spelen met een balvaste spits (Borrel) en een draver (Arouna) waarbij het middenveld werd opgevangen door wat bikkelaars. Dit levert toch al snel een aantal mogelijkheden en levensgrote kansen op maar deze zijn niet aan Roy besteed…
Roy was met zijn hoofd waarschijnlijk al bij zijn feestje van later op de avond wat een hoop mensen toch zeker leuke en minder leuke momenten heeft opgeleverd maar dit ff terzijde…
Eén op één tegen de keeper weet Roy niet te scoren, 4 minuten later omspeelt Roy de keeper en denkt de bal binnen te lopen… maar de verdediger weet de laksheid van Roy op waarde in te schatten en kan redden op de doellijn.. Scoorde Roy dan helemaal niet??
Jawel, “Borrel” omspeelt zijn tegenstander en hij ziet Roy geheel (echt zo vrij als een vogel) vrij staan, Roy loopt recht op het doel af en met een ferme knal maakt hij de 2-0. Een 2-0 die zeker welkom was en die ook gelijk alle spanning van de wedstrijd haalde. Hierna volgde nog de 3-0, “Borrel” speelt zichzelf knap vrij, weet op doel te schieten maar ziet zijn schot gekeerd worden, de afvallende bal belandt bij “Arouna” en met een sliding weet hij deze bal ook binnen te werken.
Rijsoord in een zetel op 3-0 en speelt hierna de wedstrijd op routine uit. Met 6 punten uit 4 wedstrijden neemt Rijsoord enigszins afscheid van de onderste regionen en nestelt zich ergens in de middenmoot. Een klassering die ook als eindklassering nagestreeft mag worden."

2 Comments:

At 04 oktober, 2007 13:16, Anonymous Anoniem said...

UITNODIGING:

DISCONIGHT RIJSOORD 3 I.S.M. SUPP. VER. VV RIJSOORD
ZATERDAG 20 OKTOBER 2007
AANVANG: 21.00 UUR
MET: "DJ ROB NON STOP" LEDEN € 2,-- / NIET LEDEN € 3,--
LEEFTIJD VANAF: 16 JAAR




ER KOMT MISSCHIEN NOG EEN THEMA

AL 3 JAAR SUCCES MET GEMIDDELD 180 GASTEN !!!!

ALS WE DIT ELK JAAR MET ELKAAR KUNNEN ORGANISEREN ZOU DAT LEUK ZIJN.
KUNNEN WE ELK JAAR BIJ ELKAAR OP BEZOEK.


(ONS VOORZITTER AL JAREN BLIJ MET EEN GOEDE BAROMZET :-)

GROETEN,

Gajer Ollong,
trainer Rijsoord 3

 
At 03 november, 2007 12:23, Anonymous Anoniem said...

Wordt hier lekker bijgehouden, jullie slaan zo even heel oktober over....
nee, het openen van een site is geen probleem, maar het bijhouden...

 

Een reactie posten

<< Home