zondag, augustus 19, 2007

Crucq-show in Kloetinge

Kloetinge- na drie grillige oefenduels (zowel qua resultaat als qua samenstelling) vond zaterdagmiddag op de kunstgrasmat van Kloetinge de eerste officiële wedstrijd van het Tweede plaats. Tegen tweedeklasser Kloetinge 4 werd een 2-4 overwinning geboekt. Gevierde man bij de Goesenaren was Crucq, onthou die naam!

Waar acht dagen geleden nog 20 (twintig!) spelers akte de presence gaven, kon nu nog maar een beroep op 13 spelers worden gedaan. Baart, Scholten, Lokerse, Decorte, Nooteboom en Slegt waren vanwege blessures niet inzetbaar en ook Verelst, Vd Velde en Kalisingh waren afwezig.

Gelukkig bleek ook Kloetinge niet op oorlogssterkte en al snel waren de verhoudingen duidelijk. Kloetinge liet het initiatief aan SSV en verschanste zich met man en macht op eigen helft om er met speldeprikken uit te komen. Al vlot wist het Tweede echter met name via de rechterflank enkele keren goed door de stellingen te breken en al snel was het Crucq die de bal uit de rebound binnen kon werken.

Even later was het weer de boomlange centrumaanvaller die met een goede aanname en dito schuiver de bal langs de keeper 'foefelde'.

Met wat hulp van de besnorde arbiter kon Kloetinge voor rust nog wat terug doen. Vanuit buitenspelpositie kon een Kloetinge-aanvaller de ruststand op 1-2 bepalen.

Twee voor rust...

Na rust hetzelfde spelbeeld, een verdedigend Kloetinge en SSV onder impuls van captain Uitterhoeve en zijn adjudant Ballie de aanval zoekend. Dit werd beloond met nog meer traffers. Weer was het die gozert van een Crucq met z'n derde, Kloetinge voor de statistieken met de 2-3 en het slotstuk weer van Crucq die een teruggelegde bal van Vd Hemel uit een voorzet van de zijkant binnen werkte: 2-4!