dinsdag, september 11, 2007

Kansloos in Kinderdijk

Kinderdijk- vorig jaar gingen de drie (twee voor de reguliere en één in de nacompetitie) wedstrijden tegen de Molenaars verloren. De Zwerver is dus een angstgegner, dat werd zaterdag nogmaals onderstreept middels een 5-0 afdroogpartij op "De Schans".

Waar SSV vorig seizoen in twee van de drie potjes op zijn minst nog kansen kreeg op een beter resultaat, was die droom zaterdag al na een kwartier voorbij. De thuisploeg leidde toen al soeverein met 3-0 en onder aanvoering van captain, ex-eerste elftal speler en Roy Hendriksen-look-a-like Ferry van Dijk leek het op een monsterzege uit te draaien. Eerlijk is eerlijk, waar SSV kwaliteit tekort kwam en de bezieling miste moet wel worden gezegd dat De Zwerver een goed/beter/best team heeft en met het deze samenstelling naar mijn bescheiden mening een gooi kan doen naar de titel. De spitsen van De Zwerver waren de voornamelijk gelegenheidsverdedigers van SSV op alle fronten de baas en het regende kansen. Gelukkig was er bij SSV op dat moment het besef dat het allemaal wel makkelijk ging en kon de schade beperkt worden en met een 3-0 stand de rust worden bereikt.

Ook na rust leek het Tweede een verdere afstraffing bespaard te blijven. Leek, want hoewel De Zwerver wat minder zorgvuldig met de mogelijkheden omsprong werd het toen het de bal op een presenteerblaadje kreeg een kwartier voor tijd dan toch 4-0. En ook zou het nog 5-0 worden door een aanval uit het boekje, prima terugleggen door Van Dijk en een bekeken balletje over Vd Perk, die volgende week misschien wel op een heel ander podium -dat van Idols- te bewonderen is!

Opstelling:

Vd Perk, Slegt, Den Hollander, Verelst, Vd Velde; Van Hese, T. Uitterhoeve sr, Bal, T. Uitterhoeve jr; Suhkraj en Nooteboom.

Wissels:

Scholten en Rooze.