zondag, maart 30, 2008

Opmars van SSV twee?!?

Goes- de grote vraag van vandaag was of het tweede in staat zou zijn een goed vervolg te geven aan de puike prestatie tegen die mensen met die blauwen palen, buurman Kloetinge, of dat het toch een eenmalige opleving betrof. Dit laatste bleek niet het geval en met wat enig fortuin in de slotfase werd dit keer niet één maar werden zelfs drie punten binnengesleept: 2-1 tegen Oranje Wit!

Zoals te doen gebruikelijk bij het Tweede verliep de voorbereiding weer wat rommelig, er moest met een vertraging van ruim een half uur op kunstgras worden aangetreden. Omdat het gerechtelijk vooronderzoek naar de vermeende daders van het grote-blauwe-palen-mysterie naar aanleiding van de VV Kloetinge-aangifte nog niet was afgerond en er nog geen aanhoudingen zijn verricht en dankzij Virish en Michael de Haas en de later aan de selectie toegevoegde Erik "Jahnsen" Rijk toen het 4e bleek te zijn afgelast, kwamen we aan liefst 14 spelers. En dat is toch lekker, gezien de vrij geringe trainingsarbeid bij sommige coryfeeën.

We begonnen weer, net als in de Kloetinge pot (wat goed is moet je niet veranderen...), in de van Goesje 3 gekopieërde laffe-bosjes-tacktiek. Deze bleek weer effect te sorteren, Oranje Wit kwam nauwelijks gevaarlijk door en we hielden goed stand in de beginfase. Zelf konden we daar eerlijk gezegd ook niet veel tegenover stellen, zodat de meeste opwinding ontstond doordat sommige irritante en gefrustreerde Oranje Witters meenden hun gelijk te moeten halen tegen de gedecideerd leidende scheidsrechter.

Wel was er de prachtige 1-0 door Sukraj, eigenlijk vanuit het niets. Dit was ook de ruststand en dat was wel wennen.

Na de rust kwam Virish in de ploeg en bevestigde nog maar eens dat je hem beter in je ploeg kan hebben dan als tegenstander...Het wachten was ook op het moment dat we hem goed in stelling konden brengen. Na een keer een bal in kansrijke positie te hebben geschoten was het even later wel raak en verdubbelde hij de marge.

Terwijl de krachten langzaam wegvloeien bij het Tweede gaat Oranje Wit alles op alles zetten om terug te komen en past zelf in een keer drie wissels toe! Standhouden en overleven daar draait het om. Eén keer lukt het ze nog om onze goalie Vd Perk te passeren, daarna bleef ons doel met enig kunst- en vliegwerk in de slotfase droog en is de buit binnen. Wederom keihard voor de punten geknokt en wie weet kunnen we dit nog drie keer volhouden. Op 5 april wacht Kapelle en vervolgens spelen we op 19 april en 26 april nog tegen respectievelijk Zwaluwe en Heerjansdam...

Scores:

1-0 Sukhraj
2-0 Virish

Opstelling:

Vd Perk, Decorte, Vd Hemel, Bal, Vd Velde; Nooteboom, T. Uitterhoeve sr., De Haas, T. Uitterhoeve jr; Rooze en Sukhraj

Wissels:

Virish, Boogert en Jahnsen

9 Comments:

At 31 maart, 2008 11:56, Anonymous Anoniem said...

Natuurlijk ben ik er weer als de kippen bij voor een reactie. De iets wat zwaarlijvige spits van SSV2, wordt vergeten in dit stuk. Terwijl de beste man 13.892 m1 heeft afgelegd in deze pot. Het is duidelijk dat we de rode lantaarn volgende week kunnen meegeven aan Kapelle. De stijgende lijn is ingezet en er wordt minimaal een beslissingswedstrijd afgedwongen door de blaauwe. Dit werd afgelopen zaterdag natuurlijk al beseft door een select gezelschap. Nadat het bestuur de kantine al om 22.45 sloot trok dit gezelschap richting de binnenstad. Helaas verliet het bestuur deze groep op gepaste wijze de groep al om 00.15 uur. Het bleef nog lang onrustig, maar gelukkig waren sommige al om 7.08 uur wakker om enkele telefoontjes te plegen naar mensen die (gelukkig) het schouwspel op de markt niet konden meemaken. Tot slot nog een opmerking voor Onny. Al rijdt de trein nog zo snel, de bus die achterhaalt hem WEL!!!!

 
At 01 april, 2008 17:13, Anonymous Anoniem said...

Hoe staat het met de Gouden Pantoffel, trainer!

 
At 01 april, 2008 20:12, Blogger De trainer said...

Geen idee, zal binnenkort eens tellen. Ben waarschijnlijk wel gauw klaar, zoveel scoren we niet!

 
At 01 april, 2008 23:08, Blogger De trainer said...

Oke, komt die dan...Gouden pantoffel rapapa...

1. Joey 5 goals
2. Awin 3 goals
3. Dirk-Jan, Stefan, Martin en Onny 2 goals
7. Maurice, Rémon en Virish 1 goal

Totaal 19 goals, mooi hoor 1 op 1...

 
At 02 april, 2008 12:25, Anonymous Anoniem said...

13.892 meter???? Dit is dan zeker inclusief de meters van en naar zijn huis?????

 
At 02 april, 2008 15:26, Anonymous Anoniem said...

Dit zijn dan alleen de competitie treffers meen ik he trainer!

 
At 02 april, 2008 22:54, Blogger De trainer said...

ja natuurlijk Creiro, anders had je op 9 gestaan (5 beker en 2 vriendschappelijk), dat wou je horen toch, haha....Maar dan zou ik ook de trainingen mee kunnen gaan tellen...

 
At 03 april, 2008 12:02, Anonymous Anoniem said...

Daar heb jij een punt!
Regel jij dan vanavond dat wij zaterdag mee kunnen doen!

 
At 03 april, 2008 12:28, Anonymous Anoniem said...

Duidelijk dat Rooze nog gaat stijgen. Altijd trefzeker tegen Kapelle, Joey is van de eerste selectie, dus de Gouden Pantoffel ligt binnen handbereik voor de nieuwkomer.

 

Een reactie posten

<< Home