zondag, oktober 15, 2006

Ruime uitzege Tweede

Vlissingen- De voortekenen wezen er op dat het wel eens een feestelijke dag voor het tweede kon worden, doelman Joosse en moeder Uitterhoeve (van harte nog hoor, mevrouw Uitterhoeve) waren immers jarig, en winst tegen GPC Vlissingen zou die feeststemming natuurlijk alleen nog maar versterken. Dat lukte: 1-4!

Toegegeven, 1-4 was wel wat geflatteerd, maar daarom niet minder lekker. Zeker in de eerste helft was GPC niet de mindere en had het via de twee snelle spitsen een paar zeer riante kansen. Goals leverden deze niet op en omdat het Tweede er voor rust aanvallend weinig tegenover wist te zetten was 0-0 dan ook de ruststand.

Gelukkig lukte het enkele ploeggenoten om Scholten ervan te overtuigen dat er nóg een helft te spelen was. De beste man knoopte dat goed in zijn oren en groeide in de tweede helft uit tot een echte GPC-kwelgeest. Nou ja, groeien... binnen vijf minuten had hij zijn ploeg al naar 0-2 geleid. Met de vele ruimte die ontstond wist het Tweede ditmaal wel raad en binnen mum van tijd was de 0-4 stand bereikt. GPC drong vervolgens nog wel aan, maar realiseerde ook wel dat dit gelopen was en kwam niet verder dan één eretreffer.

Het is even wennen (vorig jaar vielen we rond deze tijd bijna uit de PZC...) maar door dit resultaat is het Tweede "runner-up". Met een iets beter doelsaldo als GPC wordt de 2e positie ingenomen. Voor wat het waard is natuurlijk, want na 7 wedstrijden is er nog een lange weg te gaan en de krachtsverschillen in deze klasse blijken minimaal te zijn. Ondanks een fors aantal blessures bij 1 en 2 is de start in ieder geval hoopgevend. Laten we deze lijn over twee weken (zaterdag 21-10 vrij) met zijn allen tegen Heerjansdam thuis doortrekken!

Scores:

0-1 Scholten
0-2 Vd Hoeff
0-3 Scholten
0-4 T. Uitterhoeve sr.

Opstelling:

Joosse; Decorte, Vd Hemel, Baart, Schaier; T. Uitterhoeve sr., Nooteboom, Bal; Scholten, Vd Hoeff en Paardekooper.

Wissels:

De Smit, T. Uitterhoeve jr. en Bakker.

5 Comments:

At 16 oktober, 2006 10:29, Anonymous Anoniem said...

Mannen, gefeliciteerd! Als zelfs Onny twee keer in 1 wedstrijd gaat scoren....

 
At 16 oktober, 2006 11:29, Anonymous Anoniem said...

Bedankt Kostito da Costa!

Nog gefeliciteerd met je huwelijk!

Enne, we verwachten je snel langs de lijn en in de kantine uiteraard...

Tegenwoordig is het café Maarten ipv café Bakker... En een nieuwe wedstrijd is ontstaan: Wie wordt de beste/leukste barman van seizoen 2006/2007...

Nog één dankwoord richting trainer: Dank je dat je me de beste vond... ;-)

 
At 16 oktober, 2006 14:39, Blogger De trainer said...

Staat dat er?

 
At 16 oktober, 2006 14:59, Anonymous Anoniem said...

Ja... Sterker nog, als je goed leest, is het niet de eerste keer dat je het aanhaalt...

Wanneer ik het verkeerd heb, zou er sprake zijn van een verhoogd Ik-mag-je-gehalte of vergis ik me?

 
At 16 oktober, 2006 16:05, Blogger De trainer said...

Volgens de letteren heb je gelijk, in figuurlijke zin betekent "beste man" meer iets in de trant van "niet beroerde kerel" of zoiets...

 

Een reactie posten

<< Home