dinsdag, september 12, 2006

SSV-ertjes,

Daar waar het voetbalseizoen nog pril is wordt echter achter de coulissen al gewerkt aan het ‘weekendjeweg.nl’ dat gepland staat in het tweede weekend van juni (9-10 juni). Immers, regeren is vooruitzien……

Korte termijn

Omdat we en dit jaar SSV’65-historie gaan schrijven en de geschiedenisboeken ingaan als eerste tweede elftal dat premies krijgt en hopelijk gaat binnenslepen en een spaarsysteem voor velen uitkomst bood heb ik een (betaal)rekening geopend. Het plan is maandelijks een bedrag te sparen: 20 euro. Op deze manier hebben we in juni 2007 200 euro per persoon gespaard. Het bankrekeningnummer is: 1217.57.455 Tom Uitterhoeve, inzake voetbal, en je naam daarbij vernoemen. Diegene die meer kapitaalkrachtig zijn en in één keer willen doneren worden deze keer wel geacht dit voor 1 december over te maken zodat we een win-win situatie kunnen creëren; enerzijds weten we exact (lees: uitzondering daargelaten want terugstorten is (via Internet) geen enkel probleem) wie er het weekendweg.nl vergezellen, daarnaast is de cash-flow toereikend om te boeken.

Lange termijn

Het seizoen 2005-2006 bracht ons naar Köln en gaf ons de Wiener Steffie, Hotel Amsterdam, kostelijke stukken vlees, een rondvaart door een donkerbruine kroeg: De Irish Pub, ‘Max Iem Spiel’ en hoofdpijn.
Dit jaar willen we in feite, met een zo compleet mogelijke groep, het vliegtuig vatten die ons dan veilig en wel afzet in hoogstwaarschijnlijk Barcelona. Voor informatie over de bestemming en invulling van dit ‘weekendjeweg.nl’ verwijs ik U door naar de reisleiders: Tim Joosse en Eric Bakker. Voor actuele informatie raadpleeg met enige regelmaat: http://ssv65.blogspot.com.

Tom Uitterhoeve

5 Comments:

At 12 september, 2006 12:31, Blogger Rudy B said...

Joosse op www.keepersunited.blogspot.com!!!!!

 
At 12 september, 2006 12:50, Anonymous Anoniem said...

Premies bij een 2e elftal?! Doen jullie goed!

 
At 12 september, 2006 13:20, Anonymous Anoniem said...

We winnen niet veel...

 
At 12 september, 2006 20:27, Anonymous Anoniem said...

Tom, VLIEGEN?????

 
At 12 september, 2006 23:55, Anonymous Anoniem said...

goed nieuws:

FC Barcelona speelt op zondag 10 juni thuis tegen stadgenoot Espanyol. Normaliter zijn de wedstrijden tegen Real en Valencia uitverkocht. Toch de moeite waard om t.z.t een x aantal tickets op de kop te tikken.

tot zover de 1e update wat Barca betreft

 

Een reactie posten

<< Home