zondag, september 24, 2006

"Serooskerke 2 met grote cijfers onderuit in Goes"

Van de Serooskerke-site:

Serooskerke heeft geen vervolg kunnen geven aan de overwinning vorige week tegen AZVV. Vandaag in Goes werd er met ruime cijfers verloren bij SSV.

Ondanks dat de eindstand van 5-1 doet vermoeden dat Seroos 2 vandaag werd weggespeeld in Goes, is niks minder waar. Met name in de eerste helft was het niet eens onterecht geweest als er bij rust een 0-2 score op het bord had gestaan.
Vanuit een goed georganiseerde verdediging met Ruben, Huib, Tom en Robbie werd er lekker gevoetbald en vanaf het middenveld met Ruud en Kyrian werd aanval na aanval opgebouwd via de vleugelspelers Wilko en met name Patrick, die op hun beurt de spitsen Alex en Ezra in stelling brachten.

De beste kansen in de eerste helft waren dan ook voor Serooskerke, dat veruit de gevaarlijkste ploeg was in de eerste 45 minuten. Toch was het SSV dat de score opende tijdens een moment van onoplettendheid in de verdediging. Vanaf dat moment net voor rust liep Serooskerke eigenlijk constant achter de feiten aan.

Zonder enige samenhang en overtuiging werd er na rust op zoek gegaan naar de gelijkmaker, maar hierdoor liep Serooskerke in de messen van SSV dat met vlijmscherpe counters uitliep naar 3-0. Even leek na de 3-1 van Ezra dat het nog spannend zou worden in de slotfase, maar nadat een van richting veranderd schot van SSV het net trof was het definitief gespeeld.

Dat SSV zich ook nog naar de 5-1 counterde was louter voor de statistieken. Als volgende week alle neuzen weer dezelfde richting opwijzen, zullen er volgende week vast meer punten gepakt worden tegen Rijsoord.

23 Sep 2006 / 19:26 door Ruud