maandag, oktober 09, 2006

Puntje voor Tweede na tumultueus slot

Goes- na de eerste helft van SSV 2-VVGZ 3 was het eigenlijk wel duidelijk, het tweede zou deze wedstrijd vrij eenvoudig gaan winnen. Helaas liep het in de tweede helft wat anders en mocht het achteraf nog tevreden zijn met een puntje.

Er leek geen vuiltje aan de lucht. Verdedigend had de defensie van SSV de zaakjes goed voor elkaar. Meteen werd het initiatief gepakt en er gewoon goed combinatiespel gespeeld. Dit resulteerde in een aantal prima mogelijkheden. Met name Scholten draaide op rechts zijn tegenstander, in combinatie met de gebroeders Uitterhoeve, volledig dol. Het wachten was op een eerste treffer en daarna waarschijnlijk nog enkele. Deze bleef echter uit, zodat met de onwaarschijnlijke brilstand de rust werd bereikt.

Hoe anders werd het allemaal in de tweede 45 minuten... Niet dat VVGZ zo veel beter was als in het eerste bedrijf, wel werd de ploeg aardig in het zadel geholpen. Eerst een slippertje achterin bij SSV en vervolgens door de arbiter die rondom de 16 meter van VVGZ een vlagsignaal van de sterk acterende grensrechter Goossens wegwuifde en VVGZ zelfs 0-2 kon maken. Dit tien minuten voor tijd...

SSV zette vervolgens de schroom van zich af en in een verwoede poging er nog wat van te maken kreeg het dan toch loon naar werken. Eerst was het Vd Hoeff die een mooie pass van Scholten prachtig binnenwerkte en in de 52e minuut (jaja, VVGZ had aardig wat tijd 'gepikt') was het dan de captain himself die de ploegen weer op gelijke hoogte bracht uit een vrije trap. Einde wedstrijd: 2-2.

De frustraties waren al aardig opgelopen bij de Zwijndrechters en het na laatste fluitsignaal dacht de keeper dat het een goed idee was om met een cornervlag op supporter Wim van Stel af te stormen. De donkere linksbuiten van de gasten was mogelijk nog gekker en moest door een half elftal in bedwang worden gehouden...