maandag, oktober 02, 2006

Tweede lief voor Zwervers

Kinderdijk- zaterdag is het Tweede er niet in geslaagd de goede competitiestart een vervolg te geven, verlies was er en met ruime cijfers: 3-0.

Vóór de wedstrijd was het nog wel genieten: het was prachtig weer en een mooie toeristische rondrit door de Alblasserwaard viel ons ten deel. Met als klap op de vuurpijl natuurlijk de trekpleister optima forma, de 19 historische molens, karakteristiek voor Kinderdijk.



Eenmaal op het veld was het een stuk minder. Net als bij De Zwerver (zie hun verslag) werden er nogal wat spelers gemist, zeker bij de 1e selectie waren er nogal wat blessures te betreuren. Los daarvan mocht van de spelers die wel op het veld kwamen meer verwacht worden. De Zwerver startte scherper, was feller en had een geniepig Spaans spitsje in de gelederen met een neusje voor de spaarzame mogelijkheden die hij kreeg voorgeschoteld. SSV kon daar maar weinig tegenover stellen.

Tegenover de 2 goals die de Kinderdijkers wisten te produceren (2x Rodriquez) wist het Tweede slechts enkele kansjes en een discutabel strafschopgeval (de scheids vond van niet) te zetten.

Na rust moest er dan toch wat geforceerd worden. Een snelle tegentreffer zou misschien een kentering teweeg kunnen brengen. Na een prima actie van Nooteboom op rechts kort na rust was het echter weer de scheids die een appèl voor een strafschop wegwuifde (hands in de 16?) en bleef het dus 2-0. Achterin 1-op-1 dan maar en met 4 aanvallers, met het gevaar op een grotere uitslag. Dit leverde aan beide zijden nog een paar hachelijke momenten op, waarvan alleen De Kinderdijkers er nog één wisten te benutten: 3-0 eindstand dus.

Opstelling:

Joosse, Decorte, Vd Hemel, Crucq, Vd Velde; T. Uitterhoeve sr., Nooteboom, Bal; Scholten, Paardekooper en De Smit.

Wissels:

Schaier en Eggebeen.

Bijzonderheid:

Schaier, normaliter uitkomend voor SSV 4 kwam na rust in de ploeg en kweet zich uitstekend van zijn taak de Spaanse Rodriquez te bespelen. Niels, nogmaals bedankt!

1 Comments:

At 04 oktober, 2006 21:52, Anonymous Anoniem said...

Koppejan en Van Wilgen gespot bij het 5e. Koppejan gescoord?????
Van Wilgen kramp?????

 

Een reactie posten

<< Home