maandag, september 18, 2006

Tweede sleept tweede overwinning uit het vuur

Terneuzen- waar het Tweede een week of drie terug maar tenauwernood een gelijkspel tegen Terneuzense Boys 3 behaalde, werd afgelopen zaterdag wel de volle buit meegenomen aan den Overkant, tegen het 2e elftal van de Boys ditmaal: 1-3!

Gemakkelijk ging dat zeker niet want de oranje/zwarten hebben gewoon een behoorlijk goede ploeg met een paar 'klasbakken' erbij. Met name de twee spitsen (Ersahin en Eryürük, jaja broer van...hehehehe is dat niks voe SSV?) deden in de eerste helft van zich spreken, waren sterk aan de bal en dreigend.

Toch was het eerst het Tweede die van zich liet spreken en kon er via de 'flankenflitsers' Scholten en De Smit een paar keer gevaarlijk uitkomen. Vlot werd het via een uitval ook 0-1 door Scholten, de dag ervoor nog verguisd in de zaal omdat die keer op keer zijn man liet lopen.

Discutabel was de pingel die de 'ref' na een half uurtje gaf na de slimme duik van Eyürük, die hij zelf binnenschoot: 1-1. Een slippertje van R. Uitterhoeve zorgde nog bijna voor de 2-1 net voor rust, maar de Boys wisten de bal nog naast te krijgen.

De rust had de SSV-ers zichtbaar goed gedaan want binnen een tijdsbestek van 10 minuten werd de basis gelegd voor de overwinnig: eerst was de nog amper nog kunnen lopende Van Dijk die een schitterde splijtende pass Van Nooteboom verzilverde en even later was het opnieuw Scholten die een lange bal op waarde wist te schatten en hard tegen de touwen werkte.

Terneuzen probeerde in het vervolg nog alles uit de kast te halen, hetgeen nog enkele hachelijke momenten opleverde. Verder dan een bal op beide palen en vervolgens in de handen van de betrouwbare doelman Corstanje kwam het echter niet.

Scores:

0-1 Scholten
1-2 Van Dijk
1-3 Scholten

Opstelling:

Corstanje; Decorte, Vd Hemel, R. Uitterhoeve, Baart; T. Uitterhoeve sr., Van Dijk, Bal; Scholten, Nooteboom en De Smit.

Wissels:

Vd Velde, Crucq en Bakker.

Bijzonderheden:

Aandachtig supporter in Terneuzen was Daan van Drongelen, die in Leerdam (bij LRC 1-Tern. Boys 1) een rode kaart heeft gehad. Snapt u het nog???

5 Comments:

At 19 september, 2006 15:15, Anonymous Anoniem said...

http://frontpage.fok.nl/nieuws/68523

 
At 21 september, 2006 09:00, Anonymous Anoniem said...

Voor een verslag van de Boys tegen het Twidde vanuit Zeeuws-Vlaamse ogen kijk op:

http://www.vvterneuzenseboys.nl/TB2/HOME_TB2.htm

 
At 21 september, 2006 10:46, Anonymous Anoniem said...

Hee Trainer, vanavond extreem veel afwerken op de goal?

Ff die frustratie van de afgelopen werkweek eruit schieten èn meer bedreven raken in de rust bewaren voor de goal!

Maw een win-win-situatie...

 
At 21 september, 2006 12:03, Blogger De trainer said...

Nou Braziliaanse Onny, dan moet je wel effe een doelman regelen, want Bakkerinho moet werken...Misschien dat Uil zich snel aan het regime van Rep kan ontworstelen?!?

 
At 21 september, 2006 17:10, Anonymous Anoniem said...

Ãotslover!

 

Een reactie posten

<< Home