zaterdag, november 11, 2006

Punten in de knip, rest gauw vergeten...

Goes- op kunstgras werd door het Tweede wederom winst geboekt, ditmaal tegen onze vrienden van AZVV 2: 3-0. Dit lijkt erg overtuigend, maar dat was het veldspel van het Tweede (op enkele fraaie aanvallen na) echter niet. Veelvuldig slordig balverlies, slechte aannames, weinig overtuiging in de afronding waren de orde van de dag, wellicht ingegeven door de wetenschap dat AZVV kwalitatief veel heeft ingeleverd ten opzichte van vorig jaar en het wel heel erg makkelijk ging.

Positief waren "de nul" achterin, het feit dat Hillebrand na weken afwezigheid weer werd klaargestoomd voor 1 en natuurlijk de winst, waardoor de periodetitel weer een stapje dichterbij is gekomen.

Aanstaande zaterdag kan die klus tegen Oostkapelle 2 worden geklaard.Bij winst van ASWH (de enige overgebleven rivaal voor die prijs) hebben we nog één punt nodig (ervan uitgaand dat ASWH niet met 8-0 van Sliedrecht wint) om de eerste periode binnen te halen...

Scores:

1-0 Scholten
2-0 Van Dijk
3-0 Crucq

Opstelling:

Corstanje, Hillebrand, Vd Hemel, Van Bloppoel, Baart; T. Uitterhoeve sr., Vd Hoeff, R. Uitterhoeve; Scholten, Van Dijk en Nooteboom.

Wissels:

Crucq, Bazen en T. Uitterhoeve jr.




Bijzonderheid:

Echt gehoord zaterdag: Theo Hanny (hierboven op archiefbeeld nog met weelderige haardos in duel met de doelman) tegen captain Vd Hemel tijdens een blessurebehandeling: "Je wordt oud, hou er toch mee op man!"

1 Comments:

At 14 november, 2006 12:00, Anonymous Anoniem said...

Gefeliciteerd mannen!

 

Een reactie posten

<< Home