zondag, december 03, 2006

Tweede na nederlaag runner-down

Goes- het Tweede was zaterdagmiddag in een troosteloze ambiance niet in staat het jubileum van vlagger Goossens van wat kleur te voorzien. Het deed zichzelf tekort door na zes ongeslagen wedstrijden alle punten aan Rijsoord te laten: 0-1.

Oké, de omstandigheden waren zaterdag niet optimaal, slecht zelfs, en zeker niet in het voordeel van de ploeg die het van combinatievoetbal moet hebben. Neemt niet weg dat bij SSV lang niet iedereen in goede doen was en zeker in balbezit veelvuldig onnodig balverlies werd geleden. Ballen die van de voet sprongen en foute passes waren helaas de orde van de dag. Bij de paar mogelijkheden die wel werden gecreëerd, ontbrak net dat stukje scherpte of geluk dat er in sommige andere wedstrijden net wel was...

De wedstrijd leek daarom op een 0-0 uit te draaien, ware het niet dat Rijsoord uit een uitval (wel of niet buitenspel?) nog wel een doelpuntje wist te maken, dat dus goed was voor de overwinning!

In de slotfase was er nog een botsing te betreuren tussen doelman Joosse en een Rijsoord-spits met de bijnaam "Borrel". Laatste kwam er het slechtst uit en moest per brancard worden afgevoerd. Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat de aanvaller een gekneusde lever heeft en mocht gelukkig weer huiswaarts. In ieder geval veel sterkte en een voorspoedig herstel!

Opstelling:

Joosse, Bazen, Vd Hemel, Decorte, Vd Velde; T. Uitterhoeve, Van Dijk, R. Uitterhoeve; Scholten, Crucq en Vd Hoeff.

Wissels:

Paardekooper, Nooteboom en Bakker.