vrijdag, augustus 25, 2006

Uitschakeling dreigt voor het Tweede

Goes- Het Tweede is er donderdagavond in de tweede bekerwedstrijd niet in geslaagd de volle winst te grijpen, die ondanks een weinig hoogstaande vertoning van de blauwhemden, voor het oprapen lag. Na 88 minuten spelen in een voor SSV-kant moeizaam verlopen wedstrijd kwam het keurkorps van Wim Schuit (Erremuu 3) langszij: 3-3.

Door dit resultaat staat Erremuu 3 met één been in de volgende ronde (zij wonnnen hun eerste wedstrijd liefst met 8-1 van de Boys uit Terneuzen) en heeft het Tweede slechts nog een waterkansje op een vervolg op dit bekeravontuur. Gehoopt moet worden dat de wederom scherpe Rein Scholten as zaterdag Arnemuiden 3 persoonlijk de das omdoet.

De meeste hilariteit ontstond nog wel na afloop toen de stoïcijns leidende arbiter Vd Weele verklaarde "lekker zijn eigen wedstrijdje te hebben gefloten" (en dat was te merken ook (red.))en een Arnemuidenaar zich liet ontvallen te denken dat SSV 2 ook wel van Tern. Boys 3 zou kunnen winnen (als julder een beetje je best doen), al zou het geen grote uitslag worden...

Scores:

1-0 Paardekooper
2-1 Paardekooper
3-2 Eggebeen

Opstelling:
Joosse; Decorte, Vd Hemel, Baart, Vd Velde; Vd Hoeff, Bal, Tims; Paardekooper, Crucq en Scholten.

Wissels:
Eggebeen, Uitterhoeve jr. en Lokerse.

Bijzonderheid:

De verlichting langs veld 4 was niet het werk van de overijverige Gemeente Goes, maar wel het resultaat van het onophoudelijke geflits van mevrouw Baart (Joke voor intimi) die de rest van dit seizoen als razende reporter zal fungeren. Joke, hulde en alvast hartelijk dank. De kiekjes zien we graag zsm tegemoet.

1 Comments:

At 25 augustus, 2006 10:14, Anonymous Anoniem said...

kan die man voortaan in zijn eigen tuin geen wedstrijdjes gaan fluiten...?

 

Een reactie posten

<< Home