maandag, augustus 28, 2006

Tweede worstelt met zichzelf en gaat ten onder

Terneuzen- zaterdagmiddag is het Tweede er vermoedelijk (de PZC laat ons wel keurig verder bekeren, maar hoe ze dat berekend hebben?) niet in geslaagd dé "Poules des Doods" van het Zeeuwse reservebekervoetbal te overleven. Het (in grote getale opgekomen) publiek was zaterdag de grote winnaar. SSV 2 de verliezer, want Erremuu 3 en Kloetinge 3 hielden elkaar ook in evenwicht: 2-2 en het Tweede ligt eruit...

Met alle respect voor de opponenten uiteraard, gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat het niet verder bekeren wel grotendeels aan het eigen falen van "Les Bleus" te wijten is. Zowel tegen Erremuu en Terneuzense Boys lag een overwinning -zonder ook maar enigszins te imponeren- voor het grijpen, maar werd een keer of vijf (!) een voorsprong uit handen gegeven.

Het zorgenkindje van het Tweede, geringe productie, lijkt (ik herhaal: lijkt) verleden tijd met het aantrekken van Goudhaan Eggebeen, de in vorm rakende Crucq en Scholten die bang is voor zijn haar en eieren voor zijn geld begint te kiezen... Nu is het de verdediging die zorgen baart, temeer Captain Capslock Vd Hemel vrijdag met zijn Julie-Ann in het huwelijksbootje stapt en dus zal ontbreken in de competitieouverture tegen Rijsoord!

Deze week volgen nog één oefenduel, één training en twee bruiloften, waarna de succesformatie van SSV 2 zaterdag afreist naar Ridderkerk.

Scores:

0-1 Scholten
0-2 Eggebeen
3-3 Vd Hoeff
3-4 Scholten

Opstelling:

Joosse; Decorte, Bal, Baart, Vd Velde; Uitterhoeve sr., Vd Hoeff, Uitterhoeve jr.; Scholten, Crucq, Eggebeen

Wissels:

Kalisingh, De Smit, Sandee

Bijzonderheid:

Voor de tweede maal in deze bekerronde was de scheids de "M.O.M.". Of dit nou iets zegt over het veldspel van de 22 matadoren of het (erbarmelijke?)niveau van de dienstdoende leidsman...???