maandag, augustus 21, 2006

SSV 2 wint, maar swingt (nog?) niet

Goes- afgelopen zaterdag slaagde het Tweede er weer eens in een wedstrijd winnend af te sluiten. De laatste overwinning dateerde van begin april toen Zaamslag 2 met ruime cijfers werd verslagen (2-3)!

Na een ietwat rommelige voorbereiding vanwege het GrootGoes toernooi trapten we af tegen Kloetinge 3, wat een aantal coryfeeën als Reintje Scholten, GJ de Groene en de gebroeders De Bruine van stal had gehaald.

Na een kwartiertje spelen liet Reinier na een foutje achterin bij het Tweede zien dat hij 'het' nog kan en verschalkte doelman met een lob van een metertje of veertig. Dit was ook meteen de ruststand.

Na rust een bliksemstart van het Tweede en werd de achterstand in een paar minuten tijd door Crucq en O. Scholten omgebogen. Ondanks een paar mooie dotten werd verzuimd de derde er in te prikken. Nog een opleving van Kloetinge zorgde nog voor 2-2, maar door 'Goudvinkje' Eggebeen die er 2x als de kippen bij was werd de 4-2 eindstand bereikt.